Ülke

Dil Seçenekleri

İade ve Değişim Garantisi

Nişanda Ne Giyilir? Kombin Önerileri

Nişanda Ne Giyilir? Kombin Önerileri

Nişan tarihi belirlenen kadınların öncelikli önem verdiği konuların başında nişan kombini geliyor. Çiftlerin birlikteliklerini aileler arasında resmileştirdikleri nişan merasimi, hem nişanlanan hem de misafirler için önemlidir. En uygun nişan kombini yapmak için araştırmaya başlayan kişiler pek çok öneriyle karşı karşıya gelir. Peki bunlar arasından en uygun nişan kombinleri hangileridir? 

Nişan kombini yapabilmek için öncelikle nişanın nerede olacağını değerlendirmek önemlidir. Aynı zamanda mevsimsel ve kişisel tarzda seçim noktasında etkilidir. Her zevke uygun tasarımların yer aldığı nişan elbiselerinden, ister kendi isterseniz de arkadaşlarınızın veya akraba nişanında giyebileceğiniz uygun modeli bulabilirsiniz. 

Straplez Derin Dekolteli Önü Yaprak Detaylı Tasarım Abiye Beyaz
Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Nişanda Hangi Renk Giyilir? 

Nişan, çiftlerin birlikteliğini sevdikleriyle kutladıkları özel günlerdendir. Genellikle sade renklerde tasarlanan klasik nişan kıyafetleri, gelinlikler gibi çiçek desenleri, danteller, payetler ve benzeri detaylarla daha da gösterişli hale getirilir. Nişanda ne giyilir erkek modası hakkında yapılan araştırmalara bakıldığında genellikle siyah, gri veya lacivert gibi sade takım elbiseler kullanılır. Nişan daveti sırasında konuklar da nişan kombini olarak sade renklerde kıyafet giyebilir. 

Nişan günü yaklaşırken, “nişana giderken ne giyilir?” sorusu üzerine araştırma yapan kişiler, genellikle tercihini elbiseden yana yaparken, pantolon bluz takım kombinleri de öne çıkar. Ten renginize yakışacak zarif nişan elbiseleri arasından seçim yaparak daha canlı ve dinamik gözükebilirsiniz. Söz konusu nişan merasimi olduğunda nişan sade elbise modelleri ön plana çıkıyor. Genellikle lacivert, siyah, kırmızı veya pastel tonlara sahip elbiseler ile modern bir görünüm elde edilir. Genel olarak nişan elbisesi trendlerini takip ederek tarzınıza uygun tasarımı bulabilirsiniz.

Mekana Göre Nişan Kombini Nasıl Olmalı?

Nişan kombinleri için belirleyici etkenlerden biri de nişanın yapılacağı mekandır. Geleneksel mekanlarda yapılan nişan töreninde abiye tercih edilirken, deniz kenarı için bohem nişan elbisesi tüm zerafetini sergilemeniz için doğru bir seçim olacaktır. Ev nişanında ise genellikle tercihler sadelikten yanadır. Salonda yapılan nişanda ise a kesim nişan elbisesi veya balık model abiye tercih edilmesi mümkündür. Bu model elbiseler modern detaylarla süslendiğinde çok daha gösterişli bir hal alır. 

Kır konsepti, salon, ev veya deniz kenarında yapılan merasimler için hem konukların hem de nişan sahibinin uygun kıyafetler giymesi önemlidir. Bu kıyafetler söz veya nişan kombini olarak değerlendirilebilir. Sadeliğin ve zerafetin ön planda olduğu bu özel günlerde kimi zaman renkli ve desenli elbiseler de kullanılır. Özellikle de kır nişanında çiçekli nişan elbisesi oldukça romantik bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Yakası Transparan Detaylı Payet İşlemeli Tasarım Abiye Bej

Evde Yapılan Nişan için Kombin Önerileri

Nişan töreni yapmak için ev ortamını tercih edenler, nişan kombini yaparken daha çok seçeneği değerlendirebilir. Söz gecesi veya nişan için ev tercih ediliyorsa, ağır ve çok gösterişli bir elbiseden ziyade daha az resmi tasarımlar tercih edebilirsiniz. Pastel tonlar ve açık renkler ev ortamında zarif bir görünüm elde etmenizi sağlarken, doğallığınızı yansıtmanız konusunda da etkilidir. Bu süreçte geniş ürün çeşitliliğine sahip olan Arya Moda, modanın yakından takipçisi olup, moda esintisi sunar. Böylece tarzınızı en iyi şekilde yansıtacağını ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz.Ürün çeşitliliğinin yanı sıra farklı fiyat skalasına sahip olan Arya Moda’nın nişan kıyafeti fiyatları her bütçeye uygundur. Bu sayede hem stilinize hem de bütçenize uygun bir tasarım seçebilirsiniz. 

Salonda Yapılan Nişan İçin Kombin Önerileri

Kadınlar için nişan kombini yapmak kimi zaman komplike görülse de esasında bazı detaylara dikkat edilerek isabetli seçimler yapılabilir. Nişan törenin salonda yapılması halinde danteller, inciler, taşlar veya payetlerle süslenmiş uzun elbise modelleri uygundur. “Salonda yapılacak nişan için ne tarz elbise tercih edilir?” sorusunun yanıtı olarak, klasik ve gösterişli söz elbisesi veya nişan elbisesi yanıtı vermek yanlış olmayacaktır. Genellikle uzun ve detay işlemelere sahip elbiseler salon nişanı için oldukça uygundur. 

Danteller, işlemeler, inciler, taşlar ve buna benzer detaylar ile daha da modern hale getirilen nişan elbisesi mükemmel bir tercih olabilir. Elbisenin detayı kadar rengi de oldukça önemlidir. Klasik beyaz, pastel tonlar, kırmızı, gece mavisi, siyah, bordo gibi renkler sıklıkla tercih edilir. Ayakkabı, saç ve makyaj ile doğal görünümüzü en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. Nişan merasiminin ardından gelen kına ve düğün merasimleri için de salon tercih ediliyorsa aynı detaylara dikkat ederek uygun bir seçim yapılır. Kına elbisesi, söz veya nişan elbisesini aynı özelliklerde tercih etmek mümkün olup gecenin en şık kişisi olabilirsiniz. 

Straplez İnci Detaylı Kolları Hareketli Abiye Taş
Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Mevsime Göre Nişan Kombini Nasıl Olmalı?

Nişan günü geldiğinde, şık, dikkat çekici ve kusursuz bir görünüme sahip olmak her kadının arzusudur. Bu isteği karşılamak için bazı detaylara dikkat etmelisiniz. Bunlardan biri de nişanın yapılacağı mevsimdir. Mevsimsel faktörler nişan kombini yaparken belirleyici bir etken olup, en uygun kıyafet ile dikkat çekebilirsiniz. Yaz nişanı için elbise seçimi yaparken mini elbise tercih edebilir ve ayakkabı, aksesuar tercihini de buna yapabilirsiniz. 

Hafif, nefes alan, uçuş uçuş elbiseler yaz nişanı için oldukça uygundur. Kış aylarında yapılan nişan töreni için kombin yapıyorsanız da kadife abiye gibi daha kalın kumaşlardan üretilen modelleri kullanabilirsiniz. Daha çok koyu renklerin ön plana çıktığı bu dönemde, şıklığınızı aksesuarlar ile de tamamlayabilirsiniz. Mevsimlere göre özel olarak tasarlanan nişan koleksiyonları, farklı tarzlara hitap ederek ihtiyacı karşılar. 

Akraba Nişanında Ne Giyilmeli?

Erkek tarafı veya kız tarafı nişan günü yaklaşırken en az nişanlanacak kişiler kadar heyecanlı olurlar. Bu nedenle bu özel güne kadar nişan kombinini hazır eder ve akraba nişanında ne giyilir sorununa yanıt bulmuş olurlar. Kuzen, amca, dayı, teyze gibi yakın akraba nişanına giderken özenli ve zarif olmalısınız. Örneğin salonda yapılacak bir tesettür abiye modellerinin altına zarif siyah stilettolar giyebilirsiniz.

Modanın yakın takipçisi olarak, her tarza ve zevke hitap eden ürünler, yakın akrabanızın mutlu gününde en güzel kombininizle yer almanızı sağlar. Abartıdan uzak, nişan merasiminin yapılacağı mekana ve mevsime uygun elbiseler ile şıklığınızı özelleştirebilirsiniz. Arya Moda’nın zengin çeşitliliğinin yanı sıra farklı kumaş seçenekleri, renkler, desenler ve daha pek çok detayla ön plana çıkan modelleri inceleyerek tarzınızı yansıtabilirsiniz. 

Arkadaş Nişanında Ne Giymeli?

Nişan kombinlerini yaparken kimin nişanına gideceğiniz belirleyici bir etkendir. Arkadaş nişanı için tercih edilecek elbise veya pantolon gömlek kombini, uygun seçeneklerdir. Abartıdan uzak, zarif detaylara sahip ve şık nişan kombini yaparak arkadaşınızın bu mutlu gününde yanında olabilirsiniz. Nişan için tasarlanan elbise modelleri söz için de oldukça uygundur. 

Nişan sahibi, nişan ve söz için de benzer detaylara sahip kıyafetlere göz atabilir. Öncelikle mekan ve mevsim faktörlerini değerlendirmek faydalıdır. Arkadaşınızın nişanı kır bahçesinde yapılıyorsa, uçuş uçuş bir elbise oldukça şık görünmenizi sağlar. Bu gibi durumlarda dekolteli ve fazla gösterişli tasarımlar seçmemekte fayda vardır. Arkadaşının nişanında en güzel halinizle yer almak için diz üstü ve rahat hareket edebileceğiniz modeller oldukça şık duracaktır. 

Önceki yazımıza https://www.aryamoda.com/blogs/news/hangi-elbisenin-altina-hangi-ayakkabi-giyilir linkinden ulaşabilirsiniz.

Daha Eski Gönderi
Daha Yeni Gönderi

Fırsat alarmı!

Üye olun ve ilk siparişe özel %10 indirim fırsatını kaçırmayın!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Ara

Alışveriş Sepeti

Tüm Siparişler 3 gün içerisinde kargoda!