Ülke

Dil Seçenekleri

İade ve Değişim Garantisi

After Party Elbisesi Nasıl Seçilir?

After Party Elbisesi Nasıl Seçilir?

After party kıyafetleri, düğün, kına veya nişan sonrası gelin ya da gelin adaylarının giydiği özel elbiselerdir. Son yıllarda moda olmasıyla bilinen düğün sonrası after party elbisesi modelleri, gelinliğin ardından giyilir. Gösterişli, rahat ve genellikle beyaz tasarlanan after party elbisesi, kimi zaman uzun kimi zamansa kısa tercih edilir. 

Son yıllarda bekarlığa veda olarak kına gecesi veya düğün sonrası after party organizasyonları yapılmaktadır. Bu özel dakikalarda after party elbisesi giyilir. Popülerliği her geçen gün artan bu organizasyonlar, eğlencesi bol dakikalar içeriyor. Gelinler, nasıl ki gelinliğini özenle seçiyorsa, aynı şekilde after party kıyafeti seçerken de aynı özeni sergileyerek gecenin yıldızı olurlar. Peki nasıl mı? Gelin birlikte keşfedelim.

Kare Yaka Taş Detaylı Eteği Volanlı Kısa Abiye Kemik
Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

After Party Nedir?

Son yılların en popüler organizasyonlardan biri de after partylerdir. Bu özel organizasyonlar, kına gecesi veya düğünden sonra yakın arkadaşlar ile beraber yapılan eğlencedir. After partyde, akrabalar veya uzak arkadaşlar bulunmaz. Öncelikli davetliler, gelinin ve damadın yakın arkadaşlarıdır. Bu nedenle oldukça rahat geçen after partyde, kendinizi içinde rahat hissedeceğiniz bir after party kıyafeti seçmek önemlidir. 

After party kıyafetleri gelinlerin, düğün veya kına organizasyonunun sona ermesiyle giydikleri özel tasarım elbiselerdir. Gelin after party elbisesi olarak genellikle kısa uçuş uçuş tasarımlar tercih edilir. Dans ederken hareket etmesiyle dikkat çeken bu tasarımlar kısa abiye şeklinde olabilir. Gelinliğin devamı olarak nitelendirilmesi nedeniyle beyaz after party elbisesi olarak da adlandırılan bu ürünler, zaman zaman farklı boylarda tasarlanır. Böylece dilediğiniz modeli kolaylıkla bulabilirsiniz. 

After Elbisesi Ne Zaman Giyilir?

Düğünler, damat ve gelin için en özel günlerin başında geliyor ve her detayı planlanarak hareket ediliyor. Gelin adayları, düğün öncesi bekarlığa veda olarak özel dakikalar geçirmek istiyor. Bunun için de bride to be organizasyonu yaparak gelinlik öncesi daha rahat ve konforlu bir elbise giyer. Ayrıca gelinlik veya kına elbisesi zaman zaman yorucu olabiliyor. Bu nedenle geceye daha rahat olan parti gelinliği veya parti elbisesi ile devam etmek çok daha keyifli olacaktır. Parti boyunca eğlenmek ve dans etmek için bu elbiseler kolaylık sağlayacaktır. 

After party giysileri, düğün ve benzeri bir organizasyonun sona ermesinin ardından giyilen daha rahat ve konforlu bir ortamda giyilir. Genellikle düğün veya kına gecelerinin ardından yapılan bu partiler, farklı organizasyonların ardından da yapılabilir. Bu nedenle elbise arayışı içerisine girerken düğün ve kına after party elbisesi olarak farklı şekillerde arayışa girebilirsiniz. 

Kayık Yaka İnce Askılı Beli Fiyonk Detaylı Kısa Abiye Sarı

After Party Elbisesi Nasıl Olur?

Düğün, pek çok detayın düşünülmesi gereken süreçleri kapsıyor. Gelin adayları için en önemli detayların başında mekan ve gelinlik gelir. Düğünün tamamlanmasının ardından ise after party başlar. Bu aşamada gelinler, gelinliğini çıkarır ve after party kıyafetleri ile geceye devam eder. 

Partinin başlamasıyla giyilen after party kıyafeti genellikle beyaz mini abiye şeklinde olur. Ancak mini tercih edilse de uzun, midi veya maksi boylarda modeller de vardır. Böylece tesettür giyimi benimseyen kişiler, uzun tesettür after party elbisesi ile de eğlenceye devam edebilir. Son derece şık detaylara sahip olan bu kıyafetler, daha çok hareket kabiliyeti sağlayan hareketli modellerdir. Daha çok beyaz renkte hazırlanan bu elbiseler, pastel tonlar ve açık renklerde de tercih edilebilir. Böylece dikkatleri üzerinize çekerek gecenin yıldızı siz olabilirsiniz. 

Nişan için Sade After Party Kombinleri

Düğün veya kına gecesinin yanı sıra after party elbiseleri, nişan sonrasında da giyilebilir. Nişan sonrası after party daveti verirken daha geniş skalada değerlendirme yapabilir ve farklı elbiseler giyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda uzun abiye modelleri ilk akla gelenlerdendir. Ancak daha rahat hareket etmek isteyenler ise after party tulum gibi tasarımları tercih edebilir. Bu süreçte Arya Moda, kumaş kalitesi, zengin ürün çeşitliliği, modanın ışığında tasarlanan ürünleri ile her zevke hitap ediyor. Pastel tonlar, düz saten abiye, tüllü veya payetli modeller gibi daha pek çok tasarımı tek bir yerden inceleyebilirsiniz.

Kına için Tüllü After Party Elbisesi Kombinleri

Düğünden sonra olduğu gibi kınadan sonra da after party yapmak mümkün. Bu geceye özel kına after party elbiseleri de oldukça popülerdir. Kına gecesi, geleneksel bir etkinliktir. Bu nedenle kına sonrası after party yapmak isteyenler rahat ve şık bir kıyafet giymek ister. After eğlence dakikalarında şıklığı ve rahatlığı dengede tutmak için doğru parçaları bir arada kullanmak önemlidir. Bu özel gecede tüllü, uçuş uçuş bir elbise giyebilirsiniz. 

Tüllü after party elbisenizi topuklu sandaletlerle kombinleyerek hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra tüylü after party elbisesi ile de romantik görülebilir ve gecenin heyecanını en güzel şekilde yaşayabilirsiniz. Dans ettikçe uçuşan tüller, eğlencenin keyfini daha da artıracak detaylardandır. Uygun ayakkabı ve aksesuarla kombinlediğiniz after party kıyafetleri, sizi mutlu etmek için yeterli olacaktır. 

İnce Askılı Boncuk Ve Taş İşlemeli Püsküllü Kısa Tasarım Abiye Mavi-Gümüş
Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Düğün için Püsküllü After Party Elbise Kombinleri

Gelinlik, kadınların özenle seçtiği en güzel kıyafetlerin başında geliyor. Düğünden sonra yapılan after parti için seçilen after party kıyafeti de en az gelinlik kadar önemlidir. Gelinlere özel tasarlanan bu elbiseler ile düğün sonrası da gelin olduğunuzun anlaşılması önemlidir. Püsküllü after party elbisesi, püskül detaylarıyla oldukça beğenilen bir modeldir. Eğlence daha rahat ve konforlu bir ortamda devam ederken, kıyafetinizin de sizi rahat hissettirmesi gerekir. Püsküllü modeller kısa beyaz abiye olarak tasarlandığı gibi uzun abiye olarak da bulmak mümkündür. 

Gelinlik havası veren bu modeller, gece sonuna kadar gelin olma duygusunu size yaşatır. Çünkü wedding sonrası partide hala gelin sizsiniz. Tüm şıklığınızla eğlenceye devam edeceğiniz bu parti için püsküllü modeller oldukça memnun kalacağınız tasarımlardır. Düğün sonrası ayaklarınızın rahat etmesini isterseniz, sandalet tarzı düz ayakkabılar da kullanabilirsiniz. Böylece gece boyunca bride elbiseniz ile eğlenceye devam edebilirsiniz. 

After Party Kıyafeti Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Düğün, kına veya özel davetlerin ardından after party elbisesi seçerken, parti ortamında rahat edeceğiniz bir model tercih etmelisiniz. Düğün sonrası yapılan partiler için beyaz saten abiye uygun bir seçim olurken, özel partilerde ise daha renkli modeller kullanmak mümkündür. After party ikram detayına kadar düşündüğünüz bu organizasyonda rahat etmek için aşağıdaki detaylara dikkat etmek önemlidir.

  • Konfor
  • Vücut tipi
  • Model
  • Rahatlık
  • Kumaş
  • Konsept
  • Renk
  • Mekan 

Yukarıdaki detayların her biri after party elbisesi seçerken yardımcı etkenlerdir. Bunların yanı sıra gecenin eğlenceyle devam etmesi için abiye altına giyeceğini ayakkabı ve tüm diğer aksesuarları da doğru seçmelisiniz. Parti havasını gece boyu yaşamak için ayakkabılarınızın da kıyafetiniz kadar rahat olmasına özen göstermek önemlidir. Bu süreçte en son moda trendlerini yakından takip eden Arya Moda, kadınların kendilerini her ortamda iyi hissetmelerini sağlayan abiye tasarımları sunuyor. Stilinizi en yeni moda detaylarıyla yansıtacağınız elbise modellerini inceleyerek gecenin yıldızı olabilirsiniz. 

Önceki yazımıza https://www.aryamoda.com/blogs/news/nisanda-ne-giyilir-kombin-onerileri linkinden ulaşabilirsiniz.

Daha Eski Gönderi
Daha Yeni Gönderi

Fırsat alarmı!

Üye olun ve ilk siparişe özel %10 indirim fırsatını kaçırmayın!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Ara

Alışveriş Sepeti

Tüm Siparişler 3 gün içerisinde kargoda!