Ülke

Dil Seçenekleri

İade ve Değişim Garantisi

Hangi Elbisenin Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

Hangi Elbisenin Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

Kombin yaparken, hangi elbisenin altına hangi ayakkabı giyilmesi gerektiği konusunda özen gösterilmesi gerekir. Elbiseler, günlük yaşam içerisinde rahatlık ve konfor sunarken, özel günlerde ise şıklığınızı yansıtır. Kıyafetlerin tamamlayıcısı olarak değerlendirilen ayakkabılar, doğru seçildiğinde şık görünmek mümkündür. Elbise kombinleri yaparken hangi elbisenin altına hangi ayakkabı giyileceği konusunda bilgi sahibi olan kişiler, doğru parçaları birleştirebilirler. 

Kombin bilgisi sayesinde gün boyu şık bir duruş sergilemenin sırrını çözebilir ve kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Ayakkabı seçimi mevsimsel olarak fark ettiği gibi elbisenin modeline, rengine, dokusuna ve buna benzer özelliklerine göre de değişir. Hangi elbisenin altına hangi ayakkabıyı seçerseniz daha zarif bir görünüm elde edeceğiniz elbette ki tarzınıza göre farklılık gösterir. Tüm bu değişkenler ışığında en doğru seçimi yapmak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Yırtmaçlı abiye

Elbise Modeline Göre Ayakkabı Seçimi

Kombinlerinizde hangi elbisenin altına hangi ayakkabı tercih edileceği konusunda bilgi sahibi olarak, her ortamda şık görünebilirsiniz. Elbise modellerindeki çeşitliliği, ayakkabı modellerinde de görmek mümkündür. Bu doğrultuda kışlık veya yazlık elbise altına ayakkabı modelleri noktasında da farklı modelleri değerlendirebilirsiniz. Kışın daha kapalı, soğuktan koruma özelliği yüksek ayakkabılar ile kombin yapabileceğiniz gibi yaz aylarında ise ince topuklu sandaletler şıklığınızı arttırır. Her kıyafete uygun ayakkabı rengi olan siyah bir ayakkabı ile çoğu elbisenizi kombinleyebilirsiniz. Ayakkabılarda da bu çeşitliliği destekleyen tasarımlar vardır. Elbise modellerinin çeşitliliğinin geniş olması “hangi elbisenin altına hangi ayakkabı tercih edilmelidir?” sorusu hakkında bilgi sahibi olmayı gerektirir. 

Elbisenin modeli, rengi ve tarzı ayakkabı seçiminde etkili olup, doğru parçayı seçmenizde yardımcı olur. Şık bir kalem elbisenin altına spor ayakkabı uygun olmazken, lila rengi elbisenin altına da sarı renkli bir ayakkabı uygun gözükmeyecektir. Kombinin tamamlayıcı ürünlerini seçerken bu ve benzeri detaylara dikkat ederek çok daha şık görünebilirsiniz. Bunun yanı sıra mevsimsel faktörlerde göz önünde bulundurulması gereken detaylar arasındadır. Kışlık elbiselerle çizme ve benzeri ayakkabı modelleri şık bir duruş sergilerken, yazlık kıyafetlerde ise stiletto veya tek bantlı ince topuklu ayakkabılar oldukça zarif duracaktır. 

Günlük Elbise Altına Ayakkabı

Günlük elbise altına ayakkabı seçimi yaparken genellikle genellikle spor modeller tercih edilerek rahatlık ön planda tutulur. Günlük hayatta tercih edilen elbisenin altına spor ayakkabı seçerken ayağı yormayan ve rahat hareket edilen ayakkabı seçilmesi önemlidir. Sadeliğiyle ön plana çıkan günlük siyah uzun elbise, spor ayakkabılarla kombinlendiğinde şık bir görüntü sunmaktadır. Günlük hayatta sadelik ile gelen şıklık çok daha zarif bir görünüm elde etmeyi sağlar. Basic elbiseler de bu durum için oldukça uygun kıyafetlerdir. 

Sadelik ve şıklığı bir arada tutmak isteyen kadınlar için hangi elbisenin altına hangi ayakkabı seçilmeli konusunda kısa topuklu sandaletler veya kalın topuklu günlük stilettolardan bahsedilebilir. Gece şıklığı daha çok ince topuklu ayakkabılar ile elde edilirken, gündüz şıklığında kalın topuklu veya düz modeller kullanılır. Çünkü kalın topuklu ve düz modeller ince topuklu ayakkabı modellerine göre daha konforludur. 

Omuzu Fırfırlı Eteği Asimetrik Kesim Görünümlü Abiye Zümrüt
Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Abiye Elbise Altına Ayakkabı

Düğün, nişan, mezuniyet ve buna benzer özel günler için uzun abiye veya kısa abiye elbiseler en çok tercih edilenler arasındadır. Peki, hangi elbisenin altına hangi ayakkabı seçilmeli? Abiye elbiseleri tamamlamak için genellikle topuklu ayakkabılar tercih edilir. Elbisenin modeline uygun gösterişli, ince topuklu, taşlı, rugan veya farklı detaylara sahip ayakkabılar üretilmiştir. 

Abiyeler, özel tasarımlar olması nedeniyle ayakkabıların da özel detaylara sahip olması önemlidir. Böylece ister beyaz elbise isterseniz de bordo abiye elbise modellerini olduğundan daha şık hale getirebilirsiniz. Bu süreçte Arya Moda’nın özel günlerin vazgeçilmezi abiye tasarımları geniş çeşitliliğe sahip olup, her tarza hitap eder. Böylece ister düğün isterseniz de mezuniyet günleriniz için uygun bir tasarım bulabilirsiniz.

Midi Boy Elbise Altına Ayakkabı

Midi boy elbise altına ayakkabı modası her geçen gün yenilenirken, tarzınıza uygun modeli bulmak oldukça kolay olacaktır. Hangi elbisenin altına hangi ayakkabı tercih edilir konusunda midi boy elbiseler için de sıklıkla araştırma yapılır. Günlük şıklık için çiçek desenli fuşya elbise tercih ediyorsanız, spor ayakkabı veya dolgu topuk ayakkabılardan yana seçim yapabilirsiniz. 

Ofis şıklığı söz konusu olduğunda midi boy elbiseler oldukça zarif duracaktır. Nubuk topuklu ayakkabılar ile elbisenizi kombinleyebilirsiniz. Gece şıklığı için etkili bir tercih olan gece mavisi elbisenizi de yüksek topuklu gösterişli ayakkabılar ile kombinleyebilirsiniz. Kışlık elbise altına ayakkabı seçiminde elbiseniz midi boysa diz üstü çizmeler veya kalın topuklu tasarımları kullanabilirsiniz. 

Pelerinli siyah abiye

Yazlık Mini Elbiselerin Altına Ayakkabı

Modern kadınların güçlü ve cesur duruşunu öne çıkaran kırmızı elbise mini modeller, yaz aylarının göz alıcı tasarımlarındandır. Yaz aylarının gelmesiyle yazlık elbise altına ayakkabı araştırmaları da başlar. Hangi elbisenin altına hangi ayakkabı modeli seçilir noktasında mini elbiseler için de uygun ayakkabı seçimi önemlidir. 

Vücut hatlarını saran mini mezuniyet elbisesi için aynı şıklıkta bir ayakkabı tercih edilebilir. Gerek gece gerek gündüz şıklığı için tercih edilen mini elbiseler, geniş kullanım yelpazesine sahiptir. Farklı kumaş, desen, renk seçeneklerine sahip olan bu kıyafetleri modeline uygun olacak şekilde ister spor isterseniz de topuklu ayakkabı ile kombinleyebilirsiniz.

Kışlık Kadife Elbise Altına Ayakkabı

Kadife abiyeler, kalın ve yumuşak kumaş yapısıyla soğuğa karşı koruma sağlayacağı için genellikle kış aylarında uygundur. Kadife elbisenin altına uygun ayakkabı seçimi yaparak tüm zerafetinizi sergileyebilirsiniz. Kadife elbiseler, hangi elbisenin altına hangi ayakkabı seçilir konusu altında sıklıkla araştırılan modellerdir. 

Kendine has kumaş yapısıyla farklı bir görünüm sunan bu modelleri, parlak veya metalik renklerdeki ayakkabılar ile uyumlu kullanabilirsiniz. Nişan elbisesi olarak da kadife tasarımlara göz atarak zamanın şıklığını üzerinizde taşıyabilir ve uygun bir ayakkabıyla gösterişli hale getirebilirsiniz. 

Hakim Yaka Boncuk İşlemeli Beli Taş Detaylı Bileği Tüylü Büyük Beden Abiye Gold
Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Tesettür Elbise Altına Ayakkabı

Kadınların yaşam tarzları, kıyafet kombini yaparken belirleyici faktörlerin başında gelir. Tesettür giyimi benimseyen kadınlar hangi elbisenin altına hangi ayakkabı giyilir konusunda oldukça seçici davranır. 

Tesettür elbise altına ayakkabı modası, tesettür giyim ile uyum içerisinde gelirken her tarza uygun model bulunur. Genellikle ayakkabı, şal ve çanta uyumunu yakalamaya çalışan tesettürlü kadınlar, tesettür abiye seçimlerini de dikkatle yapar. 

Uzun Abiye Elbise Altına Ayakkabı

Kombinlerinde hangi elbisenin altına hangi ayakkabı daha şık durur konusunda araştırma yapan kişiler, “uzun abiyeler için kısa topuklu mu uzun topuklu mu seçmek gerekir?” sorusuna yanıt arayabilir. Gece şıklığının yanı sıra günlük giyimde de sıklıkla tercih edilen uzun elbiseler, en doğru ayakkabılar ile rahatlıkla kullanılabilir. Özel günlerin vazgeçilmezi olan abiye elbiseler, her vücut proporsiyonuna uygun çeşitliliğe sahiptir. Düğün, mezuniyet partisi, davet, organizasyon gibi şıklığınızla göz kamaştıracağınız ortamlarda abiyeniz kadar ayakkabılarınız da önemlidir. Genellikle siyah tercih edilse de ten rengi bir abiye ile özellikle yaz aylarında gözleri üzerinize çekebilirsiniz. 

Natural bir görünüm sunan ten rengi elbisenin altına ayakkabı seçerken de bu doğallığı tamamlamak önemlidir. Bej renklerde doğal görünümlü topuklu ayakkabılar elbisenizi daha da şık gösterir. Kısa boylu kadınlar uzun abiyeler ile platform topuklu ayakkabıları kombinleyebilirler. Uzun boylu kadınlar ise daha kısa topuklu ayakkabıları kullanabilir. Uzun abiyeler için; stiletto, tek bantlı ince topuklu, sandalet veya babet kullanmak mümkündür. Arya Moda, özel günlerinizi daha da özel hale getirecek şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Her tarza uygun günlük veya davetler için Arya Moda’yı ziyaret edebilir ve tarzınıza uygun tasarımlara en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. 

Önceki yazımıza https://www.aryamoda.com/blogs/news/dugunde-ne-giyilir-kombin-onerileri linkinden ulaşabilirsiniz.

Daha Eski Gönderi
Daha Yeni Gönderi

Fırsat alarmı!

Üye olun ve ilk siparişe özel %10 indirim fırsatını kaçırmayın!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Ara

Alışveriş Sepeti

Tüm Siparişler 3 gün içerisinde kargoda!