Ülke

Dil Seçenekleri

İade ve Değişim Garantisi

siyah abiye elbise nasıl kombinlenir?

Siyah Abiye Elbise Nasıl Kombinlenir?

Siyah, asaletini her dönem korumakta olup, modaya yön veren asil renklerdendir. Siyah abiye elbise kombinleri ise her ortamda dikkat çekici olmanızda etkilidir. Çeşitli kumaş ve tasarımlarda hazırlanan siyah elbise kombinleri ile tarzınızı en güzel şekilde yansıtabilirsiniz. Pek çok konseptle uyum içerisinde kullanılan siyah saten abiyenin hem rengi hem de saten kumaşı sayesinde gecenin yıldızı olabilirsiniz. 

Siyah Abiye Elbiseye Hangi Renk Çanta Gider? 

Trendlere veya modaya uygun hareket etmek kimi zaman zorlayıcı olabilir. Ancak çeşitli yönlendirmeler ile bu zorlukların üstesinden gelerek katıldığınız davetlere şık bir duruş sergilemek mümkün. Siyah abiye elbise kombinleri seçeneği oldukça geniştir ki, her vücut ölçüsüne uygun ürün bulunabilir. Uzun siyah elbise veya mini siyah elbise, en uygun aksesuarlar ile eşsiz duracaktır. Bu aksesuarların başında gelen çantalar, elbette ki olmazsa olmazlardan. 

Siyah elbiseye çanta seçerken, mutlaka elbisenin detaylarından, tercih edilen takıların modelinden faydalanın. Böylece doğru seçimi yapmak daha kolay olacak. Elbise ile bütünlük içerisinde olan çantanız, dikkatleri üzerine çekecek nitelikte olabilir. Siyah abiye elbise koombinleriniz içerisinde asil bir duruş sergilerken, elinizde tuttuğunuz parlak, taşlarla bezenmiş şık bir çanta ise kombinizi eşsiz hale getirir. Gümüş, gold, kırmızı, bordo, bej, siyah ve metalik renklerdeki çantalar, siyah abiyelerinizle uyum sağlar. Elbette ki elbise ve çantanın modeli de belirleyici etkendir. Tüm değişkenleri bir arada değerlendirerek en doğru seçimi yapabilirsiniz. 

Yakası İşlemeli Kolları Transparan Kısa Elbise Siyah
Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Siyah Abiyenin Altına Hangi Renk Ayakkabı Giyilir?

Siyah abiye elbise kombinleri söz konusu olduğunda ayakkabılar önemlidir. Zarafetin ve şıklığın rengi siyah, kombinlenmesi kolay bir renk gibi gözüküyor olsa da doğru parçaları bir arada kullanmak gerekir. Siyah elbise altına ayakkabı seçimi ne kadar doğru olursa, kıyafetin duruşu da bir o kadar güzel olur. Her tarza uygun Arya Moda koleksiyondaki uzun abiye veya kısa abiyeleri, doğru ayakkabı stilinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Kişisel tercihler ve gidilecek etkinlik, abiye seçiminde belirleyici etken olurken, ayakkabı noktasında da dikkat edilmesi gereken bir husustur. 

Modanın yakın takipçisi Arya Moda, zengin çeşitliliği sayesinde farklı konseptteki etkinlere uygun tasarımlara sahiptir. Siyah abiyeler ile uyumlu olan renkler nötr yani gold, gümüş, gri, nude ve benzeri renklerdir. Düz siyah elbise hareketlendirme noktasında parlak ve metalik renklerdeki bir ayakkabı etkileyicidir. Bunun yanı sıra kırmızı, bordo ve gold renklerdeki ayakkabılar, siyah elbise altına topuklu ayakkabı olarak tercih edilebileceği gibi iddialı bir denge kurar. Hatta iddialı bir görünüm elde edeceğiniz için gecenin dikkat çeken ismi de olabilirsiniz. Elbise, ayakkabı, aksesuar, saç ve makyajı uyum içerisinde tamamladığınızda zarif ve şık gözükmek kaçınılmazdır. 

Siyah Abiye Elbise Kombinlerinin Altına Ne Renk Çorap Giyilir?

Siyah abiye elbise kombinleri kapsamında tüm detayları düşünmek, şıklığınıza şıklık katar. Siyah tül elbise ve benzeri transparan detaylara sahip elbiseler, çeşitli çoraplarla daha da tarz hale gelir. Bulunduğunuz ortamın göz alıcı kişisi olmak için iddialı düzeyde kısa bir elbise tercih ediyorsanız, rahatsız olmamak adına çorap kullanabilirsiniz. Bu durumda ten renkli külotlu çorap tercih ederiz. Diz boyu veya uzun abiye elbiseler için de yine ten rengi veya siyah ince çorap uygun olacaktır. 

Mini siyah saten elbiseler için kalın ve renkli çoraplarla da sıradışı bir tarz oluşturmak mümkün. Hatta ince dokulu antrasit renkteki çoraplar, dikkat çekici bir duruş sergilemenize yardımcı olabilir. Modanın esintilerini üzerinde taşımak isteyenler, file çorabın trend gücünü kullanabilir. Tarzınızı yansıtan ceketler ile mini elbiselerinizi ve çorabınızı bütün halinde kullanmak mümkündür. Mini siyah elbiseye ceket ve altına kullanacağınız şık bir çorap ile tarz bir görünüm elde edebilirsiniz. Son yıllarda popülerliği artan taşlı file çoraplar, mini elbiselerin altında ışıl ışıl gözükür. Böylece siyah abiye elbise kombinleriniz ile katıldığınız organizasyonda göz kamaştırıcı tarzınızla yer alabilirsiniz. 

Siyah Elbiseye Ne Renk Takı Takılır? 

Siyah, tüm aksesuarlar için nötr bir zemin sunar. Böylece siyah abiye elbise kombinlerini şık hale getirmek stil sahibi kişiler için oldukça kolaydır. Siyah abiye takı kombini yaparken, kişisel zevkleriniz ve katılacağınız etkinliğin niteliği belirleyicidir. Metalik renklere sahip takılar, sıcak bir görünüm için uygundur. Altın renkler, siyah ile bütünleştiğinde oldukça havalı durur. Gümüş takılar ise soğuk bir duruş sergilerken, modern ve sofistike bir duruş sergiler. Kırmızı, mavi ve yeşil tonlardaki takılar, kontrast oluşturacağı için güçlü ve bir o kadar da çekicidir. Doğal taşlar ve inciler de siyah ile kullanılmaya uygundur. 

Siyah taşlı abiye, su yolu tarzında sade ancak gösterişli takılarla uyum içerisinde olacaktır. İnci takılar ise kendine has özel rengi ve siyahın asilliği ile birleştiğinde zarafetinize zarafet katar. Özel günler için kıyafet seçimi ne kadar önemliyse aksesuar seçimi de bir o kadar önemlidir. renklerin uyum içerisinde kullanılması, karakterinizi yansıtan detaylar sunması ve bulunduğunuz ortama uyum olması önemli başlıklardır. Ancak siyah abiye elbise kombinleri, dengeli seçimlerin dışına çıkmamak da faydalı olur. Siyah, pek çok renkle uyum içerisinde olacağı için elbise modelini göz önünde bulundurarak en uygun aksesuar seçimini yapabilirsiniz. 

Siyah Elbisenin Üzerine Ne Renk Şal Gider?

Siyah abiye elbise kombinleri içerisinde yer alan şal, hem omuza atılan hem de tesettür abiyeler için kullanılan bir üründür. Serin yaz akşamlarında, siyah elbisenin üzerine şal atma ihtiyacı duyabilirsiniz. Gold ve gümüş rengi tonlarındaki şalların yanı sıra abiye ile aynı renkte bir model de kullanabilirsiniz. Gerek tesettür abiyeler gerekse açık abiyeler arasında sıklıkla tercih edilen balık abiye, şal kullanılmaya uygun bir modeldir. Balık elbisenin üst kısmı dar, alt kısmı ise biraz kabarık bir modeldir. 

Bu bağlamda siyah elbiseye şal seçerken, kıyafetin modeline, detaylarına ve rengine dikkat edebilirsiniz. Böylece en doğru seçimi yapmak mümkündür. Tesettür abiye modellerinde genellikle elbise ile aynı renkte şallar tercih edilir. Her iki parça arasında bir bütünlük sağlamak için iki rengi de aynı veya yakın tonlarda kullanmak oldukça başarılıdır. Her yaş grubuna, cilt tonuna ve tarza hitap eden siyah abiye, zümrüt yeşili, borcu, vizon, bej, siyah gibi renklerde şallar ile kombin yapılabilir. Kaliteli kumaşlardan üretilen abiye şalları, kıyafetinizin kalitesine uyum sağlayacağı gibi görünümüze de şıklık katar. 

Siyah Abiye Elbise Kombinleri İçin Makyaj Önerileri

Siyah abiye elbise kombinleri olmazsa olmaz kıyafetlerin başında geliyor. Siyah elbisenin, asilliği ve çekiciliğini farklı bir kıyafette görmek oldukça zor. Hızlıca hazırlanmanız gereken bir durumda ilk akla gelen kıyafettir siyah elbise. Üstelik kilo problemi yaşayan kişileri zayıf göstermek üzere tasarlanan büyük beden abiye modelleri de mevcuttur. Elbisenin şıklığı kadar makyaj ve oje seçimleri de önemlidir. Siyah abiyeye hangi renk far gider? hangi renk oje gider? sorularına yanıt alarak en güzel halinizde davette yer alabilirsiniz. 

Makyaj yaparken temel amaç, elbisenin güzelliğini ortaya çıkarmaktır. Öncelikle bilmeniz gereken şudur ki siyah elbiseniz için siyah veya çok koyu tonlarda bir makyaj yapmak, elbisenin şıklığını gölgeleyecektir. Bu nedenle aydınlık bir yüz ve göz makyajı daha zarif bir dokunuştur. Minimal dokunuşlar yaparak dahi oldukça zarif gözükmek mümkün. Hatta aydınlık bir yüz ve göz makyajının ardından sadece bir eyeliner çekmek dahi güzel gözükmenize yardımcı olur. Yüzünüzü boyutlandırmak da siyah abiye elbise kombinlerinde etkili yöntemlerden biri olacaktır. Konu ruja geldiğinde şüphesiz siyah abiyeye en uygun ruj rengi kırmızıdır. 


Önceki yazımıza https://www.aryamoda.com/blogs/news/abiye-elbiseniz-icin-aksesuar-onerileri linkinden ulaşabilirsiniz.

Daha Eski Gönderi
Daha Yeni Gönderi

Fırsat alarmı!

Üye olun ve ilk siparişe özel %10 indirim fırsatını kaçırmayın!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Ara

Alışveriş Sepeti

Tüm Siparişler 3 gün içerisinde kargoda!