Ülke

Dil Seçenekleri

İade ve Değişim Garantisi

Abiye Elbise Üzerine Ne Giyilir?

Abiye Elbise Üzerine Ne Giyilir?

Abiye elbise, özel davetlerin vazgeçilmez kıyafetleridir. Zerafet ve şıklığın temsili olan parçalar; düğün, nişan, doğum günü daveti gibi özel günlerde giyilen ürünlerdir. Bu özel tasarımlar, doğru üstler ile kombinlendiğinde mükemmel bir görünüm sunar. Abiye elbise üzerine giyeceğiniz dış giyim ürünleri ise kişilerin zevklerine ve tarzına göre farklılık gösterir. 

Abiye elbise üzerine kıyafet seçimi yaparken, tarzınızı göz önünde bulundurduğunuz gibi moda trendlerini de değerlendirerek bir seçim yapabilirsiniz. Ayrıca abiye elbise üzerine kombin yaparken doğru parçaları bir araya getirerek bütünlük oluşturabilirsiniz. Yenilikçi detayların yer aldığı birbirinden farklı modeller arasından, katılacağınız davete ve tarzınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz. Bu noktada, “abiye altına ne giyilir?” sorusu kadar abiye üzerine giyilen kıyafetler de araştırılmaktadır.

Derin Dekolteli Eteği Katlı Parlak Kumaş Abiye Bej
Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Abiye Elbise Üzerine Giyilebilecek Parçalar

Geniş kullanım alanlarına sahip olan abiyeler, hem şık hem de oldukça zarif bir kıyafettir. Farklı tarzlara hitap etmek adına geniş seçeneklere sahip olan bu ürünler, farklı kıyafetlerle kombinlendiğinde çok daha tarz bir görünüm elde edilmektedir. Örneğin, tesettür giyimi benimseyen bir kişi, tesettür abiye üstüne şal seçerken uyumlu renklerde ve desenlerden yana tercih yapmalıdır. Abiye elbise üzerine eşarp da kullanarak hem tesettür giyime uygun olabilir hem de görünümüzü daha şık hale getirebilirsiniz. Bunun yanı sıra abiye üzerine ceket giymek isteyenler de aşağıdaki seçenekleri değerlendirebilirler; 

  • Şallar
  • Ceketler
  • Bolerolar
  • Pançolar
  • Deri ceketler
  • Kürk ceketler
  • Paltolar
  • Şifon şallar

Yukarıda yer alan parçalardan kıyafetinize uygun olanı tercih ederek daha tarz bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle de soğuk havalarda hem soğuktan korunmak hem de kombininizi daha da hareketli hale getirmek için ceketler uygun tercihlerdir. Büyük beden biri için dahi oldukça tarz modeller bulunuyor. Her tarza uygun kadın ceket modelleri arasından kıyafetinize uygun bir seçim yaparak davetin dikkat çeken ismi olabilirsiniz. Söz konusu parçalarda olduğu gibi ikili takım, tulum, ceket kombinleri gibi daha pek çok parçayı da bir arada kullanabilirsiniz. Böylece tüm görkeminizle davetlerde yerinizi alabilirsiniz. 

Klasik ve Zamansız Blazer Ceketler

Giyim ürünleri arasında zamansız ve klasik ürünlerin başında gelen blazer ceketler, abiye elbise üzerine giyilmek için oldukça uygundur. Abiye blazer ceket, farklı tasarım ve detaylarla çeşitleniyor. Böylece her kıyafet modeli için uygun ceket bulmak mümkündür. Abiyelerin üzerine ceket giyilebileceği gibi tulum üstüne ceket giymek de oldukça tarz bir görünüm yaratır. Söz konusu parçaların üzerine giyilen kısa ceket olarak değerlendirilen blazer ceket, zarifliği ve şıklığı bir arada sunar. Hem gündelik hem de resmi durumlarda kullanılan olmazsa olmaz kıyafetlerden ceketler, değişen kesimleriyle dikkat çeker. 

Farklı renkler, desenler, detaylar gibi çeşitli öğelere sahip olan bu kıyafetler, uzun elbise üzerine de kullanılabilir. Genellikle siyah renklerin ön planda olduğu blazer ceketlerle klasik kombinler yapmak mümkündür. Kombinlendiği kıyafete klasik ve şık bir tarz kazandıran bu ürünleri seçerken, detaylarına dikkat etmek önemlidir. Böylece en doğru parçayı bulmak mümkün olacaktır. Arya Moda, her sezon yenilenen blazer ceket koleksiyonu ile her tarza hitap etmektedir. Abiye dış giyim ürünleri arasında yer alan blazer ceketler; düğünlerde, mezuniyetlerde, davetlerde, nişan ve doğum günü gibi özel günlerde kullanılabilir. Kategorimizde yer alan modelleri inceleyerek tarzınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz. 

tek omuz elbise

Abiye Elbise Üzerine Daimi Tercihi İnce Şallar

Kadınlar, abiye giydiğinde kullandığı tüm öğeleri özenle seçmek ister. Bu parçalardan biri de şallardır. Düğün, davet, doğum günü ve nişan gibi organizasyonlarda kadınlar şıklığıyla ön plana çıkmak isterler. Örneğin organizasyonlarda abiye etek ceket takım modelleri arasından seçim yapabileceğiniz gibi siyah abiye gibi modelleri de tercih edebilirsiniz. Özenle seçilen bu kıyafetler, kişilerin zevkleri doğrultusunda farklılaşmaktadır. Şal ise kişilerin abiye elbise üzerine giyebileceği özgün tarzlarını ortaya koyabilecekleri aksesuarlardan biridir. 

Abiye şallar, tesettür giyimi benimseyen kadınların saçlarını örtmeleri için kullanılır. Aynı zamanda straplez balık abiye veya askılı elbise gibi kıyafetlerde omuzlara atmak için de kullanılması mümkündür. Bunun yanı sıra kilo problemi yaşayan kadınlar, özellikle de göbeği olan biri omzuna attığı bir şal ile karın kısmını gizleyebilir.. 

Abiye Elbiselerin Vazgeçilmezi: Bolerolar 

Bolero, boyu belin altına inmeyen kollu veya kolsuz kadın ceketlerine denir. Yazın serin akşamlarında abiye elbise üzerine bolero giyerek kombin yapabilirsiniz. Ürünlerin çeşitliliği oldukça geniş olup, her zevke uygun model bulmak mümkündür. Günlük veya özel günlerde kurtarıcı parçalardan biri niteliğinde olan bolero, elbiseler ile zarif bir görünüm sunar. 

Modanın yenilikçi detaylarını taşıyan bu ürünleri askılı elbise üzerine giyebileceğiniz gibi kolsuz elbise üzerine de giymek mümkündür. Böyle bir bütünlük elde edebilirsiniz. Abiye, günlük, mezuniyet, nişan ve daha pek çok kategoride ürün çeşitliliğine sahip olan Arya Moda’nın yeni ürünlerini inceleyebilirsiniz. Burada yer alan elbise modelleri ile uygun boleroları kombin yapmak mümkündür. Özellikle de serin havalarda yapacağınız kombinler, hem sizi sıcak tutacak hem de daha zarif gözükmenizi sağlayacaktır. 

taş işlemeli ceket
Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Abiye Elbise Üzerine Kürk Ceketler

Elbise üzerine ceket giymek en çok tercih edilen seçeneklerden biridir. Abiye elbise, halihazırda tek parça şeklinde kullanıldığı gibi ceketler ile de uyumlu olur. Kış aylarında gidilen davetlerde abiye elbise üzerine kürk ceketleri ekleyebilirsiniz. Kürk detayının olduğu ceketler, her sezon popülerliğini korumaktadır. 

İster takım elbise isterseniz de abiye tercih etmiş olun, kürklü ceketler oldukça şık gözükecektir. Sıcak tutma özelliği nedeniyle genellikle kış aylarında tercih edilen kürk ceketleri, pek çok model ile kombinlemek mümkündür. Kalın belli kadınlar için ideal giyim ürünlerinin başında gelir elbise ve abiyeler. Bu giyim ürünlerini, farklı ceketler ve aksesuarlar ile kombinleyerek gideceğiniz ortama göre tarzınızı oluşturabilirsiniz. 

Kış Aylarında Abiyelerin Tacı: Şık Paltolar 

Özel davetlerin vazgeçilmezi abiye elbise üzerine alınacak çeşitli aksesuarlar ile daha gösterişli hale getirilir. Soğuk havalarda gidilen davetlerde ilgili modeller giyildiğinde palto ile soğuktan korunmak mümkündür. A kesim abiye veya tulum şeklinde giydiğiniz kıyafetlerinizi uzun veya diz boyu paltolar ile kombinlemek mümkündür. 

Tercih ettiğiniz parçaları, uygun paltolar ile kombinleyebilirsiniz. Abiye üzerine mont seçerken öncelikle kıyafetinizin modelini belirlemelisiniz. Zengin içerikleri incelemek için Arya Moda’yı ziyaret edebilir ve birbirinden güzel modelleri inceleyebilirsiniz. Kilolu olanlar için de oldukça şık ve zarif büyük beden abiye modelleri vardır. Bunlar arasından dilediğinizi seçerek gecenin parlayan yıldızları arasında yer alabilirsiniz. Bunun yanı sıra zayıf gösteren abiye modelleri de oldukça fazla tercih edilenler arasındadır. Siz de Arya Moda’nın geniş seçeneklere sahip olan ikili takım, mini abiye ve uzun abiye gibi daha pek çok model arasından seçim yapabilirsiniz. 

Önceki yazımıza https://www.aryamoda.com/blogs/news/ten-rengine-gore-abiye-secimi-nasil-yapilir linkinden ulaşabilirsiniz.

Daha Eski Gönderi
Daha Yeni Gönderi

Fırsat alarmı!

Üye olun ve ilk siparişe özel %10 indirim fırsatını kaçırmayın!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Ara

Alışveriş Sepeti

Tüm Siparişler 3 gün içerisinde kargoda!